SENIOR MARKETEER

Ellen

te Poel

Zonder zorgen structuur in je marketing

Overzicht, duidelijkheid en structuur in de marketing van je merk.

Ontzorging zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf.

Kostenbesparing door duidelijke richting in plaats van adhoc beslissingen.

Geen personeelskosten maar wel persoonlijke ondersteuning.

Het doel van marketing is heel simpel; je wilt verkopen. Maar hoe verleid je klanten om bij jou te kopen? Je hebt vast al het een en ander aan marketing geprobeerd, maar dat heeft niet echt opgeleverd wat je ervan gehoopt had. Wat werkt wel en waar haal je tijd vandaan? Je hebt al zo’n volle agenda, je handen vol aan het blussen van operationele brandjes, het aansturen van personeel of het servicen van je klanten. Ik snap heel goed dat je als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. Al die kreten en trends die op je afgevuurd worden, de beloofde gouden bergen en de shortcuts naar succes. Laat je niet gek maken, goede marketing begint gewoon bij de basis: ‘de waarom-vraag’. Waarom doe je wat je doet? Wat onderscheidt jou, welke meerwaarde bied je en wat maakt jouw onderneming haute cuisine tussen al die eenheidsworsten?

No-nonsense

Als senior marketeer met 18 jaar ervaring help ik je graag op een no-nonsense manier met je marketing. Welke mogelijkheden zijn er met marketing voor jouw bedrijf? Wat heb je wel en niet nodig? Zonder poespas en in gewone taal. Ik zet de marketinglijnen uit, zonder dikke rapporten, eindeloos overleg of gepeperde rekeningen. Gewoon hands-on, zonder dat ik bij je op de loonlijst sta. Je haalt dus wel de kennis maar niet de kosten in huis. Geen quick fix maar een heldere benadering die je overzicht, structuur en duidelijkheid in de marketing van jouw bedrijf biedt.

In 4 stappen naar een stevig fundament

Aan de hand van praktische 4-stappen leggen we een stevig fundament. We beginnen met de basis, de waarom-vraag. Vervolgens maken we jouw verhaal visueel, adviseer ik over in te zetten media en middelen en tot slot houd ik de vinger aan de pols om daar waar nodig bij te sturen. Wat betreft de uitvoering van je marketing? Wat je zelf kunt, doe je zelf. Waar je hulp bij nodig hebt, regel ik voor je. Werk je al met een vormgever, tekstschrijver of andere communicatiespecialist? Ik stuur ze graag aan of ik stel je voor aan specialisten uit mijn netwerk.

Wat levert je dat op?

→ Je ziet het grote plaatje in plaats van te blijven hangen in dure korte termijn oplossingen.
→ Je weet wat past bij jouw bedrijf en neemt sneller en makkelijker beslissingen over een nieuw product of nieuwe markt die je wilt benaderen.
→ Je trekt klanten aan die ook passen bij je bedrijf, merk, product of dienst.
→ Klanten hebben een helder beeld van je bedrijf en wat ze van je kunnen verwachten.
→ Je bent relevanter voor je klanten en zult dit ook gemakkelijker blijven doordat je je eigen koers vaart.
→ Je bouwt efficiëntie in en zegt nee tegen afleiding die niet leidt tot het verwezelijken van je doelen.

Waarom samenwerken met Ellen?

Mijn klanten ervaren dat een duidelijke marketingrichting niet alleen veel geld scheelt maar ze ook nog eens veel tijd en ruimte geeft. Tijd die ze graag besteden aan de groei van hun bedrijf. Dit gun ik jou ook.

Dus wil jij echt een stap verder komen en een stevige basis leggen in je marketing?
Laten we dan eens kennismaken, ik luister graag naar je verhaal!

of bel me op +31 6 43 78 17 14